TRAININGEN & WORKSHOPS

TRAININGEN & WORKSHOPS

Geheel naar behoefte stellen wij op maat individuele trainingen, workshops en praktijkoefeningen in de (acute) zorg voor u samen, variërend van praktijkgerichte taaltrainingen (bv vakjargon) tot aan grensoverschrijdende oefeningen. Wij regelen daarbij de gehele regie en logistiek, ofwel wij vinden een passende locatie, evenals de juiste praktijktrainers en docenten, wij stellen de uitnodigingen en trainingsmateriaal op, vervaardigen bewijs van deelname en voeren de afsluitende evaluatie door.

 

OPDRACHTEN

 

Workshop medisch Duits voor UMCG-medewerkers

Op 28 mei 2013 heeft eurohealthconnect een taal workshop voor medewerkers van het UMCG georganiseerd. Tijdens deze eendaagse workshop konden verpleegkundigen, artsen en medisch secretaresses in praktijkgerichte rollenspellen met Duitse collega’s, patiënten of familie medisch Duits spreken te oefenen.

Lees meer

Workshops Duits voor Nederlands personeel in traumazorg/acute zorgsituaties

eurohealthconnect heeft deze taal workshops gezamenlijk georganiseerd met de Rettungsdienstschule aan de Akademie für Gesundheitsberufe van het Mathias-Spital in Rheine voor het Traumacentrum Euregio (Enschede).

Lees meer

Opstelling van een tweetalig zakwoordenboek voor spoedeisende hulp/acute zorg

Het betreffende woordenboek voor spoedeisende hulp/acute zorg was een coproductie van eurohealthconnect en het Traumacentrum Euregio. Het ondersteunt medewerkers van meldkamers en ambulancediensten evenals op de spoedeisende hulp en afdelingen van ziekenhuizen in Nederland en in Duitsland bij hun dagelijks werk.

Lees meer